Primul Playstation 4 portabil costă o mică avere

Primul Playstation 4 portabil costă o mică avere

Poartă numele de PlayBook 4 şi este un produs disponibil comercial. Acesta e un portabil şi costă 1.400 de dolari.

portable-playstation-4 playbook 4

Nu este nici departe primul cu scopul de a o face portabilă. Este totuşi prima oară când vedem un astfel de produs creat în jurul celui mai recent Playstation.

Această creaţie poartă numele de PlayBook 4 şi, cu toate că nu are autonomie proprie pentru a fi portabilă până la capăt, o conexiune la priză reprezintă unicul detaliu de care aveţi nevoie pentru a iniţia o sesiune de gaming. Având în vedere că în pachet este inclus şi un display full HD rabatabil de 22 de inci, rezultatul nu este nici foarte portabil. Cu toate acestea, arată foarte bine. Este impozant şi îţi transmite, la prima vedere, sentimentul că ar putea fi un dispozitiv de gaming adevărat. Carcasa în care este fixată consola, pentru a avea acest aspect profesionist, a fost imprimată 3D. După cum se poate observa, în funcţie de preferinţă poate fi achiziţionată atât pe alb cât şi pe negru.

Proiectul a ieşit din mâinile lui Ed Zarick. Dacă acest nume vă este cunoscut se datorează faptului că respectiva persoană are un trecut foarte stufos când vine vorba de modding de console. Tot el, acum vreo două luni, a aplicat un tratament similar unei console Xbox One.

Din păcate, pentru că nici un PlayStation 4 nu este foarte ieftin, acest PlayBook 4 poate fi achiziţionat cu 1.395 de dolari. Dacă v-ar încânta prezenţa unei ieşiri HDMI în întregul ansamblu pentru a-l lega la un TV mai mare, preţul creşte cu 50 de dolari. În cazul în care aveţi un PS4 prin casă pe care decideţi să-l sacrificaţi, preţul scade până la 1095 de dolari. Sunteţi tentaţi?