27 oct. 2014 | 19:20

Sunset Overdrive, motivul pentru care ar trebui să îți cumperi un Xbox One

ACTUALITATE
Sunset Overdrive, motivul pentru care ar trebui să îți cumperi un Xbox One

Sunset Overdrive este numele unu joc care mi-a atras atenția de curând, un joc disponibil doar pentru posesorii de Xbox One.

Sunset-Overdrive

Nu mă joc foarte des și asta datorită timpului limitat pentru această activitate, însă puține titluri mi-au atras atenția în așa fel încât să mă motivez suficient să mă apuc de el. Sunset Overdrive este unul din ele. Jocul va fi disponibil începând de mâine pentru posesorii de Xbox One și este un joc de tip third-person open-world cu o mulțime de piese de armament și autoturisme. Diferența față de alte jocuri este că nu poți conduce aceste mașini însă poți sări pe ele până la 15 metri în aer. Și mai poți să te agăți de aproape orice fel de cabluri ca un expert pe role sau skateboard. Deja descrierea acestui joc nu mai are nici un sens, nici eu nu mai știu cum să îl prezint, sunt sigur că trailer-ul de mai jos va face această treabă mult mai bine.

Ideea jocului este interesantă și inedită chiar dacă puțin exagerată. Mai exact o băutură energizantă a transformat o mare parte din populație într-un fel de zombie monștri însetați și infometați care vind din toate părțile și în toate mărimile și dimensiunile. Caracterele sunt puerile însă frumos animate și se poate observa mâna celor de la Insomniac Games, cei care au dezvoltat jocul Ratchet and Clank.