27 ian. 2014 | 09:50

Primul update Windows 8.1 major facilitează utilizarea, în curând

ACTUALITATE
Primul update Windows 8.1 major facilitează utilizarea, în curând

Microsoft se pregăteşte pentru lansarea primului update important, ce va veni cu un set important de funcţii noi.

Microsoft Windows 8.1 update 1

Deşi nu există un comunicat oficial pe marginea acestui subiect, mai multe surse din industrie au confirmat data de 11 martie ca reprezentând momentul lansării Windows 8.1 update 1. Înfăţişat ca primul pachet important de actualizări pentru cel mai recent sistem de operare al gigantului, acest update Windows 8.1 va include şi , nu doar elemente de securitate.

Printre schimbările cele mai importante se numără un buton mare şi evident pe ecranul de start, pentru închiderea PC-ului. De acum nu va mai fi nevoie să daţi cinci click-uri pentru a restarta Windows. Un nou buton de căutare va fi de asemenea introdus pentru a nu mai fi nevoie să apelaţi meniul Charms de fiecare dată. Cu scopul de a facilita un pic mai mult interacţiunea celor care folosesc mouse-ul în tandem cu interfaţa modernă, în respectivul ecran veţi putea face click dreapta pe orice program. Astfel veţi putea dezinstala ce nu folosiţi şi redimensiona ceea ce vă încântă mai mult. Aplicaţiile Metro îşi fac pentru prima oară simţită prezenţa în interfaţa clasică, oferindu-vă posibilitatea să vă fixaţi în taskbar programele moderne pe care le accesaţi mai des.

Până la lansarea noului Windows 9, acesta s-ar putea să fie singurul update Windows 8.1 important, cu veleităţi de Service Pack. Vizavi de viitorului sistem de operare al gigantului de Redmond, abia în conferinţa Microsoft Build din aprilie vom mai afla noi informaţii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele