Wico6, cea mai bună clonă de iPhone 6 [VIDEO]

Dacă nu mai aveţi răbdare să aşteptaţi câteva luni până la lansarea noului , Wico6 este o clonă cu Android care vă va încânta.

wico6 clona iphone 6 functionala android

La această oră, nu ştie nimeni cum va arăta următorul iPhone. Cu toate acestea, mai multe pretinse piese şi bucăţi din carcasa ipoteticului smartphone au scăpat pe Internet. Încercând să profite probabil de interesul pentru respectivul aparat, o compania din China a lansat noul .

În clipul de mai jos este detaliată funcţionalitatea noului smartphone. Inspirat un pic din fiecare „prototip“ de iPhone 6 pe care l-aţi putut vedea online în ultima perioadă, acest gadget nu are nici o legătură cu platforma mobile creată de Apple. Rulează din start Android 4.2.2, dar interfaţa nativă a fost personalizată cât se poate de bine pentru a recrea experienţa oferită de utilizarea unui iPhone.

Restul configuraţiei este decent. Construit în jurul unui ecran de 4,7 inci cu o rezoluţie de 960 x 540 de pixeli, aparatul are la bază un quad core de la MediaTek tactat la 2,4 GHz. Pe lista de dotăi se mai găsesc 2GB de memorie RAM şi un spaţiu de stocare de 8GB. Trecând peste interfaţa şi designul de iPhone ale acestui telefon, cel mai mult s-ar putea să vă inducă în eroare butonul TouchID din partea de jos a carcasei care nu funcţionează.

Alexandru Puiu
05:41 28.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video