19 iul. 2014 | 09:46

Prima clonă de iPhone 6 este prezentată. Vine din China și se numește WICO 6 [VIDEO]

ACTUALITATE
Prima clonă de iPhone 6 este prezentată. Vine din China și se numește WICO 6 [VIDEO]

Un iPhone 6 încă nu avem, dar avem versiunea din China despre care Playtech a scris în urmă cu câteva zile. Chinezii continuă o tradiție pornită în urmă cu ceva timp și „mută“ pe piață înainte de Apple. Acum, avem și un videoclip cu noua clonă.

GooPhone 6

Abia în septembrie vom avea un nou iPhone, dar până atunci poți lua „fratele“ din China. După copii create pentru iPhone 5 și 5s, chinezii livrează și una pentru 2014. Acum, se numește WICO i6 și își ia titlul de „prima clonă pentru iPhone 6“. Carcasa este similară viitorului iPhone, așa cum a tot apărut în versiunile neoficiale de până acum, interfața este copiată după iOS 7, dar rulează pe Android și calitatea construcției nu este la fel de bună. Viitorul iPhone este așteptat în două variante, cu ecran de 4,7 inci și unul de 5,5 inci.

Descoperă mai multe informații despre prima clonă de iPhone 6

Până la iPhone 6, iată WICO i6


Cât despre iPhone 6, GSMArena anunță că producătorul de carcase Spigen „confirmă“ designul viitorului telefon Apple. Margini rotunjite, poate mai subțire, ecranul este mai mare, iar alte schimbări majore nu mai sunt. Avem destul de multe informații neoficiale despre iPhone 6 de 4,7 inci, dar încă rămâne o surpriză ce a pregătit Apple în „pachetul“ de 5,5 inci. Ar fi un phablet, după cum a pornit Samsung moda cu primul Galaxy Note.

Începând cu iPhone 4, Apple a pornit moda designului dreptunghiular. Acum, noul iPhone pare a fi inspirat de iPad Air, tableta lansată în urmă cu un an, dar și o revenire la designul de iPhone 3G/3GS. Cât despre ce ne așteaptă în următoarele modele, utilizatorii Apple au cerut, în primul rând, o baterie mai mare și o cameră mai bună. Până acum, iPhone e cel mai popular telefon pe rețelele sociale dedicate imaginilor, cum ar fi Flickr sau Instagram. Mai jos sunt alte două imagini cu viitorul iPhone.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele