Watch Dogs arată incredibil pe ultra, dar cerinţele sunt pe măsură

Noul joc , ce urmează să fie lansat în curând, pare mai degrabă o demonstraţie tehnologică decât un joc pe PC şi console.

Watch Dogs Ultra configurari

Cu toate că se discută de mai bine de un an despre Watch Dogs, în fiecare zi aflăm noi detalii despre acest joc original al celor de la Ubisoft. În trecut, am luat la cunoştinţă şi pe cele recomandate. În mare parte, acelea nu erau aberante, motiv pentru care, mulţi dintre voi ar trebui să-l puteţi juca, dacă nu sunteţi foarte pretenţioşi la detalii grafice.

În schimb, în momentul în care pretenţiile cresc, proporţional trebuie să crească şi preţul configuraţiei hardware pe care o aveţi în al vostru computer. Dacă vreţi să experimentaţi pe pielea voastră ultimul detaliu creat de echipa de dezvoltatori ai Watch Dogs şi să o faceţi la 60 de cadre pe secundă, singura soluţie este să investiţi într-un computer cât într-o maşină la mâna a doua.

Jonathan Morin, un membru de bază al echipei de dezvoltatori din spatele acestu joc, a postat zilele trecute pe Twitter cele mai importante specificaţii cu care trebuie să vă conformaţi dacă vreţi să vă jucaţi pe detalii grafice Ultra. Acestea includ un procesor Intel Core i7-4770K (1500 lei) şi un NVIDIA GeForce GTX 780 (2000 lei). Exceptând NVIDIA Titan, aceasta din urmă este una dintre cele mai performante plăci video la ora actuală pe care le puteţi achiziţiona.

În cazul în care staţi în dilemă, gândindu-vă dacă merită sau nu să faceţi această investiţie serioasă în al vostru PC, mai jos puteţi vedea ce veţi gâştiga în schimb. Acest trailer la Watch Dogs, ce conţine exclusiv conţinut randat in-game, este capturat cu detalii grafice Ultra pe un Intel Core i7 – 3930K şi un GeForce Titan. Sunteţi impresionaţi?

Alexandru Puiu
19:00 15.04.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video