10 dec. 2014 | 16:30

Vivo X5 Max, cel mai subțire telefon din lume, a fost lansat oficial

ACTUALITATE
Vivo X5 Max, cel mai subțire telefon din lume, a fost lansat oficial

Compania chinezească a lansat oficial Vivo X5 Max, cel mai subțire smartphone din lume, acesta urmând să apară în magazine în data de 22 decembrie.

vivo x5 max cover

Gionee Elife S5.1 a fost detronat de Oppo R5, iar acum este rândul acestuia să fie detronat la rândul său de către Vivo X5 Max, smartphone-ul care deține acum titlul de cel mai subțire telefon din lume. Telefonul producătorului chinezesc a apărut foarte des în ultimul timp în diverse poze pe internet tocmai din cauza grosimii impresionante, iar acum acesta este realitate. După cum probabil știți deja, camera de pe Vivo X5 Max se aseamănă cu cea de pe iPhone 6 în sensul că ambele au o protuberanță.

Din punct de vedere al specificațiilor, Vivo X5 Max este dotat cu un ecran Full HD Super AMOLED de 5,5 inci, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon de 1,7 GHz, 2GB RAM și 16GB spațiu de stocare la care se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Camera foto principală este de 13 megapixeli, în timp ce camera secundară este de 5 megapixeli. Vivo X5 Max rulează Android 4.4.4 cu interfața de utilizare Funtouch OS 2.0.

collage vivo 1 vivo x5 max

Având în vedere că grosime telefonului, fără a lua în considerare protuberanța, este de doar 3,98 milimetri, este impresionant faptul că aceștia au reușit să monteze o mufă audio de 3,5 milimetri. Pentru a atinge o grosime atât de mică, cei de la Vivo s-au folosit de o placă de bază de doar 1,7 milimetri și de cel mai subțire ecran din lume, unul de 1,36 mm. Telefonul va apărea în magazinele din China din data de 22 decembrie și va putea fi achiziționat pentru echivalentul a 486 de dolari.

collage vivo 2 vivo x5 max