Vivo X5 Max va fi cel mai subţire smartphone din lume

Vivo X5 Max va fi cel mai subţire smartphone din lume

este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subţire smartphone.

vivo-x5-max

La fiecare câteva săptămâni avem informaţii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subţire şi firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare dată, vorbim de un producător asiatic pentru care America şi Europa nu reprezintă o piaţă atractivă de desfacere. Este vorba de , o companie care, în trecut, a intrat în istorie ca fiind „creierul“ din spatele primului smartphone creat vreodată cu un display QHD. La momentul respectiv, era vorba de Vivo Xplay 3S. Acum, când vine vorba de o nouă performanţă demnă de cartea recordurilor, Vivo se pregăteşte să anunţe noul Vivo X5 Max.

Acest aparat era vehiculat de câteva săptămâni, dar nu s-au cunoscut foarte multe detalii. Mai ales, nu a ştiut nimeni cum va arăta sau când va ajunge în mâinile doritorilor. Ca o informaţie de fond, Oppo R5, cel mai subţire telefon de pe piaţă la ora actuală, are o grosime de 4,82 milimetri. Dacă se va materializa într-un format conform cu zvonurile, X5 Max ar urma să ducă această valoare la 3,8 milimetri. Imaginea de mai sus este dovadă clară a faptului că următorul Vivo are mari şanse să nu găzduiască pe margine o ieşire audio pentru simplul fapt că telefon este mai gros decât mufa respectivă.

Acest gadget ce ar urma să fie anunţat oficial într-o conferinţă de pe 10 decembrie este construit în jurul unui panou Full HD de 5,5 inci. Nu mă aşteptam să fie cel mai puternic aparat, dar prezenţa unui procesor octa core şi a 2GB RAM în ecuaţie ne confirmă intenţiile serioase vizavi de performanţă ale producătorilor. Camera principală va fi de 13 megapixeli, iar camera frontală pentru selfie-uri va avea o valoare mult mai decentă de 5 megapixeli.

Cel mai subtire smartphone
Vivo X5 Max cel mai subtire smartphone al momentului
Citește și: