11 nov. 2014 | 13:00

GTA V pentru cele mai puternice console primeşte un trailer oficial înainte de lansare

ACTUALITATE
GTA V pentru cele mai puternice console primeşte un trailer oficial înainte de lansare

Dacă tot mai avem câteva zile până la lansarea unei noi versiuni de GTA V pentru Xbox One şi PS4, cei de la au decis să lanseze un nou trailer.

gta-5-xbox-one-ps4-620x395

A trecut aproape un an de la lansarea popularului GTA V pe Xbox 360 şi PS3. Din acest motiv, putem afirma că jocul nu mai are prea multe de ascuns fanilor. Se pare însă că relansarea titlului pentru platformele next-gen este un eveniment suficient de important pentru dezvoltator încât a decis să lanseze un nou trailer pe care îl puteţi urmări mai jos.

va fi o reinventare completă a jocului, atât din punctul de vedere al detaliilor grafice, cât şi al opţiunilor de gameplay pe care le veţi avea la dispoziţie. Până şi faptul că veţi putea experimenta întregul joc la persoana întâi, similar cu un FPS clasic, reprezintă un efort semnificativ pentru compania americană. Este o distanțare semnificativă de versiunea originală, dar nu vă obligă nimeni să profitaţi de ea dacă nu vă încântă. Deşi am mai dezbătut şi în trecut diferenţele dintre cele două iteraţii, cu aproximativ o săptămână înainte de lansarea oficială, cei de la Rockstar Games au ţinut să ne amintească cât de bine va arăta această versiune de Grand Theft Auto printr-un clip de 60 de secunde.

Noul Grand Theft Auto V va fi lansat pentru PS4 şi Xbox One începând cu 18 noiembrie, urmând ca disponibilitatea aceluiaşi titlu pentru PC să înceapă cu luna ianuarie a anului viitor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele