Rockstar răspunde la întrebări legate de GTA V pentru console next-gen [VIDEO]

Rockstar răspunde la întrebări legate de GTA V pentru console next-gen [VIDEO]

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a noului , cei de la Rockstar au ieşit în faţă cu un comunicat oficial.

rockstar-gta V -ps4 xbox one

Când vine vorba de un joc ce promite să ne impresioneze enorm, aşteptările din partea jucătorilor sunt foarte mari. Această situaţie este amplificată în cazul titlurilor pentru Xbox One şi PS4. Deşi ambele sunt console next-gen, câteva jocuri lansate în ultimul an au arătat mai bine sau s-au mişcat pe bine pe PlayStation 4 decât pe consola Microsoft. În cazul GTA 5, situaţia se pare însă că va fi cu totul alta.

Pentru a spulbera orice dileme ar mai putea exista vizavi de cel mai recent joc din seria Grand Theft Auto ce urmează să apară pe Xbox One şi PlayStation 4, cei de la Rockstar au făcut publice câteva detalii legate de performanţa titlului. Cu această ocazie aflăm că GTA V va rula la rezoluţie 1080p, pe ambele console, cu menţiunea că numărul de cadre randate se va rezuma la 30, în loc de 60 FPS-uri, cum se întâmplă de exemplu în cazul Call of Duty Advanced Warfare. Această informaţie a fost făcută publică pentru prima oară de către cei de la Official PlayStation Magazine, dar este şi mai valoroasă când vine din gura dezvoltatorului.

Un alt detaliu important aflat astăzi, ţine de , ce urmează să fie făcută publică în prima parte a lunii ianuarie 2015. Aceea va fi compatibilă din start cu configuraţiile de display-uri 4K. Astfel, dacă aveţi unul sau mai multe monitoare cu o rezoluţie totală de 3840 x 2160 conectate la un sistem de gaming performant, nu veţi întâmpina probleme în a experimenta GTA V în format Ultra HD. Pentru a confirma zvonurile de acum câteva zile legate de universul GTA la persoana întâi, tot acum a fost făcut public trailerul de mai jos care detaliază experienţa de FPS clasic modelată pentru acest joc.

Achiziție consolă video: Dacă te gândești să îți cumperi o consolă next-gen, Xbox One este acum la un preț foarte bun în magazinele online. La un preț puțin mai mic este Sony PlayStation 4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: