GTA V pentru Xbox One și Sony PlayStation 4 vine cu o surpriză mare pentru jucători

GTA V pentru Xbox One și Sony PlayStation 4 vine cu o surpriză mare pentru jucători

Deşi o parte din farmecul seriei GTA stă în perspectiva la persoana a treia, va putea fi experimentat şi la persoana întâi, stil FPS.

gta-v-first-person-ps4-xbox-one-640x360

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea jocului GTA V pentru Xbox One şi PS4, la aproximativ un an distanţă de la lansarea aceluiaşi titlu pentru PS3 şi Xbox 360. Pentru că diferenţa de putere de calcul dintre vechile console şi dispozitivele next-gen trebuia să se manifeste prin ceva interesant, când vine vorba de unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, cei de la RockStar Games au făcut deja câteva promisiuni.

În urmă cu câteva săptămâni au apărut primele zvonuri legate de introducerea unui mod First Person în GTA V pentru PS4 şi Xbox One. Imaginile alăturate publicate astăzi online confirmă veridicitatea acelor informaţii. Modul de joc la persoana întâi va putea fi folosit când protagonistul jocului se deplasează pe jos sau în interiorul unui autovehicul. Astfel, veţi putea vedea interiorul unei maşini sau al unui avion ilustrat în detaliu de echipa de dezvoltatori de la RockStar. Tot în această versiune îmbunătăţită a jocului veţi avea parte de o rezoluţie nativă mai mare, efecte meteo mai credibile, trafic mai intens, o distanţă mai mare la care veţi vedea ce se petrece în jurul vostru în permanenţă şi multe alte efecte menite să sporească realismul experienţei.

Grand Theft Auto V urmează să fie lansat pentru PS4 şi Xbox One pe 18 noiembrie, urmând ca aceeaşi versiune să fie începând cu 27 ianuarie 2015.

gta-v-first-person-ps4-xbox-one-2-640x360

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: