Vă interesează un PC care încape în buzunar? Tango este numele său!

Vă interesează un PC care încape în buzunar? Tango este numele său!

Sistemele PC de mici dimensiuni câștigă din ce în ce mai mult teren, iar Tango oferă o alternativă foarte bună pentru aproape orice model, fiind de dimensiunea unui smartphone.

Tango miniPC

Motivul pentru care sistemele miniPC sunt din ce în ce mai populare este faptul că utilizatorii doresc sisteme care să nu mai ocupe un spațiu mare pe birou sau pe lângă el, și eventual să fie și portabile. Tango este numele unuia dintre cele mai mici, și are la propriu, dimensiunile unui smartphone. Acesta este construit pe o platformă AMD cu un APU cu 4 nuclee, A6-5200 la 2 GHz, alături de 2-8 GB memorie RAM și un SSD mSATA cu o capacitate de la 32 la 1 TB. Unitatea dispune de porturi USB 2.0, 3 la număr, 1 port USB 3.0, un port HDMI și unul pentru căști precum și conectivitate WiFi.

Creatorii lui Tango PC au lansat la începutul anului o campanie pe Indiegogo, iar acum mai au una în desfășurare pe Kickstarter pentru a accelera strângerea de fonduri necesară producției acestui dispozitiv. Chiar dacă vorbim de un PC de foarte mici dimensiuni, performanța acestuia permite chiar și activități de gaming, iar prețul lui pornește de la doar 349 de dolari. Desigur, la acest preț vorbim de 4 GB memorie RAM și 32 GB SSD. Creatorii au gândit acest PC pentru a fi upgradabil, un lucru din nou foarte de apreciat. Suportul pentru sistemul de operare este același ca în cazul unui sistem desktop sau laptop, și anume Windows 7 sau 8.1, ori aproape orice versiunea de Linux doriți. Campania Kickstarter este pe final, și personal, abia aștept să văd acest PC disponibil în retail.

Citește și:
Etichete: