GOkey, gadgetul care îți găsește cheile, ieftin şi incredibil de util

GOkey, gadgetul care îți găsește cheile, ieftin şi incredibil de util

Aflat momentan în stadiu de proiect, GOkey este care combină perfect toate funcţiile de care aveţi nevoie într-un accesoriu de smartphone.

gokey-gadget proiect indiegogo

De la explozia website-urilor cu proiecte pentru finanţarea de diverse idei şi produse, în fiecare săptămână descoperim . În această categorie intră dispozitivul de mai sus.

GOkey se află momentan în stadiu de proiect pe Indiegogo. Având însă în vedere că şi-a depăşit targetul de finaţare de de 40.000 de dolari, ajungând deja la un milion de dolari, este imposibil să nu devină realitate. Dacă vă întrebaţi de ce a reuşit să strângă peste un milion de dolari în finaţare, răspunsul este cât se poate de simplu. Este multifuncţional, fără a fi nici o secundă complicat.

Funcţia sa de bază poate fi oricare dintre cele cinci pe care le pune la dispoziţia utilizatorului. Tentaţia este să-l clasificaţi ca pe un banal stick, având în vedere că poate fi achiziţionat cu 8, 16 sau 32GB de spaţiu. În al doilea rând, vorbim de un breloc, pe care îl aveţi în permanenţă la chei şi care poate funcţiona oricând ca un cablu de sincronizare sau încărcare pentru telefon. Apropo de încărcare, în cazuri de urgenţă, GOkey vă promite două ore de vorbit în plus, pentru ca are şi o mică baterie internă. Nu în ultimul rând, micul dispozitiv integrează şi un sistem de urmărire, oferindu-vă posibiliitatea, de exemplu, de a vă găsi cheile prin casă prin intermediul telefonului.

Află prețul GoKey și vezi un clip video pe Adevarul.ro