07 mai 2014 | 18:35

iBUYPOWER HEXA, un sistem PC performant ce încape într-un buzunar

ACTUALITATE
iBUYPOWER HEXA, un sistem PC performant ce încape într-un buzunar

iBUYPOWER este unul din jucătorii importanți în construcția de PC-uri, iar HEXA este dovada acestui lucru.

iBuyPower_HEXA_03

 

Sistemele iBUYPOWER HEXA sunt ultra compacte și dețin o performanță foarte bună, în pofida faptului că unul din aceste micro PC-uri ar putea încăpea cu ușurință în buzunarul de la geacă. HEXA este un produs realizat împreună cu Gigabyte și vine ațât cu procesoare Intel cât și cu AMD. HEXA este un sistem foarte ușor de transportat, ce poate fi folosit într-o varietate de configurații. Noile sisteme sunt capabile și de gaming, la un nivel ceva mai redus probabil, bazându-se pe placa grafică internă a CPU-ului.

Se poate face totuși o estimare a performanței, având în vedere că procesoarele anunțate pentru aceste sisteme sunt Intel Core i7-4770R  și AMD Richland A8 -5557M APU. Acestea pot fi configurate cu stocare de tip SSD și o cantitate de memorie de maxim 16 GB, și momentan vor fi disponibile doar pe culoarea neagră. Nu se cunoaște nici prețul acestora nici momentul la care vor fi disponibile, însă având în vedere că se apropie rapid târgul de la Computex 2014, aceste elemente vor fi anunțate în curând.

”Performanță mare într-o cutie foarte mică, asta vom oferi cu noul PC HEXA, proiectat pentru a susține toate task-urile zilnice și chiar și mai mult. Din laboratorul iBUYPOWER, lucrând împreună cu Gigabyte, vom reuși să vă oferim o experiență inedită dintr-un sistem de dimensiunea unui pachet de post-it-uri. Majoritatea sistemelor iBUYPOWER HEXA va oferi opțiunea de a alege dintre o platformă Intel sau AMD. Nu puteți obține această putere de calcul si posibilități de configurare de la nici un alt producător în acest moment”. au declarat cei de la iBUYPOWER într-un comunicat de presă.

ibuypower-hexa-645x645

ibuypower-hexa-pc-645x645