Utilizatorii de Nexus 4 au parte de nervi din cauza update-ului la Android 5.0

, 09 Dec, 08:10

Chiar dacă update-ul la ar fi trebuit să vină cu un amalgam de veşti bune, utilizatorii de Nexus 4 nu sunt cei mai fericiţi.

Nexus-4

Am dezbătut deja de câteva săptămâni diverse . Intitulat Lollipop, noul update nu este unul încărcat doar de beneficii pentru cei care au avut ocazia să-l instaleze. În teorie, cei de la Google au anunţat deja o versiune nouă de Android 5.0 care ar trebui să remedieze o parte din probleme. Din păcate, având în vedere cât de greu ajung astfel de actualizări la utilizatori, va mai dura mult timp până când se vor linişti apele din jurul cele mai recente versiunii ale platformei din Mountain View pentru mobile.

În cel mai recent episod al acestui scandal, a venit în prim plan ,,bătrânul” Nexus 4. Cu toate că telefonul lansat în octombrie 2012, prin amabilitatea celor de la Google, a beneficiat de update-ul la Lollipop, cei care au făcut tranziţia au probleme în a iniţia un apel telefonic. Din cauza unor probleme acute de performanţă, tastatura numerică pentru formarea unui număr de telefon apare abia în 3-4 secunde după ce a fost apelată. În unele instanţe, din cauza întârzierii, apeluri iniţiate eşuează.

Nu se ştie momentan cât de răspândită este problema descrisă mai sus, dar există deja mai multe pagini de forumuri încărcate de plângeri pe acest subiect. Google nu a răspuns într-un mod oficial plângerilor, dar este puţin probabil ca reprezentanţii companiei să fie imuni la această situaţie. Nu de alta, dar orice alte probleme sunt tolerabile la un smartphone, atâta timp cât nu vizează iniţierea unui apel telefonic.

Dintr-un punct de vedere, această situaţie este foarte similară cu lansarea iOS 8 pentru iPhone 4S. Deşi gestul celor de la Apple a fost de apreciat, frustrarea cauzată utilizatorilor printr-o performanţă redusă nu a venit ca o veste bună pentru cei care s-au grăbit să-şi facă update.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Eu am Nexus 7(2012)si nu am nici o problema.Deoarece inainte de trecerea la Android 5 am dat restabilire la tot.Am pus Android 5 pe curat nu peste zecile de aplicatii instalate.A fost necesar asta pentru ca nu toate programele din market sunt compatibile din primele zile 100% cu noul Android.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail