Utilizatorii de Galaxy S5, S4, Note 3 și 2 așteaptă update-ul la Android 5. 0 Lollipop

Utilizatorii de Galaxy S5, S4, Note 3 și 2 așteaptă update-ul la Android 5. 0 Lollipop

După ce Google a anunțat că Android 5.0 Lollipop va ajunge în curând la publicul larg, mulți dintre utilizatorii de dispozitive Samsung se întreabă când vor primi acest update.

Android-5.0-Lollipop

Discuția se poartă pe același ton ca atunci când se preconiza că cele mai noi dispozitive de la Samsung vor primi update-ul pentru Android 4.4 KitKat. Momentan știm că ultimul sistem de operare Android 5.0 va ajunge pe cele mai recente dispozitive lansate de Google, Nexus 6 și nexus 9. Apoi vor urma celelalte dispozitive Google, Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 și Nexus 10.

Dacă e să comparăm hardware-ul acestora cu smartphone-urile Samsung atunci am putea spune că Galaxy S4 și S5 precum și Note 2, 3 și 4 sunt acele dispozitive care cel mai probabil vor beneficia de acest update.

Unele zvonuri apărute pe SamMobile menționau că cele mai noi smartphone-uri Samsung, Galaxy S5 și Note 4 vor primi Android L mai devreme de finalul acestui an, undeva la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lunii decembrie. Chiar și acestea fiind spuse, Samsung are niște întârzieri notorii la livrarea update-urilor, probabil și pentru că are foarte multe versiuni de dispozitive mobile.

Nu vă așteptați așadar să primiți prea repede acest update. Din experiența mea personală estimez că primele trei luni ale anului 2015 vor reprezenta perioada de update-uri la Android 5.0 Lollipop pentru dispozitivele menționate mai devreme, având în vedere faptul că nu toate aceste telefoane au primit Android 4.4.4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: