Urwerk Zeit Device 1001 – Cum funcţionează un ceas de 400.000 dolari? [VIDEO]

Urwerk Zeit Device 1001 - Cum funcţionează un ceas de 400.000 dolari? [VIDEO]

Pentru că trebuia stabilită o limită superioară pentru de buzunar, aceasta  vine sub forma modelului Urwerk Zeit Device 1001.

Urwerk Zeit Device 1001

În imaginea de mai sus, pentru că mulţi nu ştiu despre ce este vorba, se află un alt fel de complet manual de dimensiunea unui iPhone.

Dispozitivul ataşat poartă numele Urwerk Zeit Device 1001 şi costă 400 de mii de dolari. Este creat de o companie specializată în creaţii exclusiviste cu numele de Urwerk. În trecut, aceasta a mai construit ceasuri precum CC1 Cobra sau 110 Torpedo. Apogeul ştiinţei acumulate de companie nu este un ceas de mână, este de buzunar şi poate măsura timpul de la secunde până la sută şi, ulterior, o mie de ani. Tot ansamblul intern este mecanic, iar transparenţa sticlei folosite la proiecţie creează un sentiment foarte plăcut. Are până şi un sistem care monitorizează cât a trecut de când a fost în garanţie, dacă i s-a schimbat sau nu uleiul.

Doar opt astfel de ceasuri au  fost asamblate şi vor putea fi cumparate. În clipul de mai jos, Cyrano Devanthey, inginer la Urwek explică o mare parte din funcţionalitatea unuia dintre ele:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: