Hot Watch, un ceas inteligent la care poti sa vorbesti

Hot Watch, un ceas inteligent la care poti sa vorbesti

Un nou proiect pe Kickstarter, cu numele de , a reusit foarte bine sa isi adune suma necesara finantarii.

smart watch hot watch

Desi exista deja cateva smartwatch-uri in SUA si se zvoneste ca Samsung, Apple si din aceeasi categorie, exista si cateva care au cautat sa obtina finantare pentru inceperea productiei prin Kickstarter. Din aceasta ultima categorie face parte parte Hot Watch, un gadget unic care va permite sa si primiti sau sa initiati apeluri, nu doar sa vedeti vremea sau sa aflati daca ati primit un email.

Intregul dispozitiv este construit in jurul unei tehnologii pentru care creatorii incearca sa obtina un patent. Aceasta poarta numele de Hands on Talk Technology si va permite sa initiati apeluri prin intermediul ceasului fara sa va atingeti telefonul nici macar o secunda. Implica in anumite contexte sa incepeti sa folositi chiar si mana ca receptor, in timp ce pe un sistem complex de reflexii sunetele va sunt transmise catre urechi direct din palma. Pentru a inchide un apel este suficient sa luati mana din dreptul urechii, din pozitia de mai sos si sa faceti cu mana o miscare de La revedere. Daca incepeti sa scuturati ceasul de la mana atunci cand il folositi pentru a inchide un apel, este la fel de receptiv.

Tot acest gadget inteligent dintr-o categorie care castiga din ce in ce mai multi adepti este realizat, printre altele, dintr-un ecran de 1,26 inci in diagonala. Poate afisa notificari de pe Facebook, mesaje din Feed-ul de Twiiter, SMS-uri si emailuri. In plus, incorporeaza si un calculator de calorii.

Cu patru variante propuse, Basic, Classic, Edge si Curve, acum ca si-a generat fabuloasa suma de aproximativ 350.000 de dolari, noul ceas ar trebui sa ajunga la primii utilizatori candva in luna decembrie.

hands-on-talk

Citește și: