Hyetis Crossbow – Si ceasurile au camera de 41 de megapixeli

Hyetis Crossbow – Si ceasurile au camera de 41 de megapixeli

Dupa tocmai a fost anuntat primul ceas inteligent care se poate lauda cu un senzor de captura cu 41 de megapixeli, Hyetis Crossbow.

Smartwatch hyetis crossbow 41 megapixeli

Hyetis a facut cu noul ceas inteligent Crossbow ceea ce au facut cei de la Nokia cu din telefoane, ridicat semnificativ cu Lumia 1020, in momentul in care au introdus un senzor de 41 de megapixeli. Destul de masiv si nu foarte prietenos cu mainile firave, acest gadget Hyetis Crossbow pare rupt din filmele cu James Bond in momentul in care arunci o privire peste specificatii.

Smartwatch Hyetis Crossbow cu 41 megapixeli

Noul smartwatch, pe langa faptul ca integreaza cel mai mare senzor de pe un gadget portabil, interactioneaza de minune cu orice terminal dotat cu Android, iOS sau Windows Phone. Pe micul ecran, poate afisa informatii legate de vreme, mesaje sau email si va poate si avertiza in legatura cu tipul conexiunii pe care o aveti activa intre telefon si ceas. Are Bluetooth, WiFi si NFC, iar pentru a nu deveni si mai masiv prin prisma introducerii unui port USB, Hyetis Crossbow profita de incarcarea prin inductie. Pentru aceasta operatiune, are in pachet o placa de incarcare pe care o puteti folosi in fiecare seara.

Ceas Hyetis Crossbow 41 megapixeli

Desi nu s-au deschis precomenzile, din moment ce a fost anuntat pretul oficial de 1200$, s-a limitat automat destul de mult plaja de posibili clienti. In cazul in care aceasta valoare nu vi se pare exagerata pentru ceas, nu uitati faptul ca nu este realizat din nici un material sofisticat si nu ascunde diamante sau alte pietre pretioase. Este pur si simplu un gadget exclusivist. Cum vi se pare?

Citește și: