20 oct. 2014 | 10:54

Un operator oferă servicii de mărire a buzunarelor pentru iPhone 6 Plus

ACTUALITATE
Un operator oferă servicii de mărire a buzunarelor pentru iPhone 6 Plus

Dacă v-aţi decis să şi nu vă încape în buzunar la haine, unii operatori s-au decis să vă ajute prin extinderea buzunarelor.

Apple Watch si iPhone 6 plus

În fuga după smartphone-uri cu ecrane mai mari, există mai mulţi utilizatori care au observat că noile gadgeturi nu pot fi găzduite în buzunarele obişnuite ale pantalonilor sau sacourilor utilizate zilnic. Soluţia evidentă, ar fi să vă cumpăraţi telefoane un pic mai mici sau să vă schimbaţi garderoba. Există însă şi o a treia soluţie. Aceasta implică modificarea hainelor pe care le aveţi deja în posesie.

Cu toate că în mod normal o astfel de soluţie ar trebui să vină de la un croitor profesional, un operator de telefonie chinez a început să ofere doritorilor serviciul descris mai sus. Este vorba de China Unicom, al doilea operator ca mărime din Republica Populară Chineză. Pentru a mări buzunarele de la haine ale utilizatorilor, China Unicom a angajat o serie de croitori avizaţi pe care i-a distribuit într-o mare parte dintre magazinele sale de pe teritoriul Chinei.

Dacă ar fi să fim răutăcioşi, această decizie ar putea fi implementată pe urma scandalului #bentgate. Încercând probabil să prevină îndoirea telefoanelor în buzunarul de la spate al pantalonilor, Unicom s-a gândit că cei care achiziţionează un s-ar putea să-şi dorească buzunare mai mari. Nu de alta, dar la 5,5 inci, telefonul creat de Apple nu este nici pe departe cel mai mare telefon de pe piaţă, iar de un astfel de program nu am mai auzit detalii în trecut.

Deşi aţi putea crede că doar chinezii sunt atât de creativi, v-aţi înşela. A fost înregistrată o măsură similară, dedicată noilor posesori de iPhone 6 Plus, în Olanda, în mai multe magazine ale operatorului KPN

apple iphone-6-plus-china-unicom

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele