Telekom aduce oficial iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România. Când le poți precomanda?

Telekom aduce oficial iPhone 6 și iPhone 6 Plus în România. Când le poți precomanda?

Telekom România a anunțat că aduce iPhone 6 și iPhone 6 Plus oficial în România. Iată când este ziua cea mare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Telekom a anunțat că va oferi iPhone 6 și iPhone 6 Plus începând cu data de vineri, 31 octombrie 2014. Noile telefoane Apple sunt disponibile la precomandă începând de vineri, 24 octombrie 2014, pe site-ul companiei, conform comunicatului remis „Playtech“. Cât despre cele două telefoane, vânzările de iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cel mai mare succes din istoria Apple, ajungând la 10 milioane de unități în primul weekend.

Mai mult, în China au fost înregistrate peste 20 de milioane de precomenzi în primul weekend de când au fost disponibile, conform estimărilor presei internaționale. Vânzările au început în zece țări pe 19 septembrie, iar acum România intră pe harta de distribuție a companiei americane. Următoarele statistici cu privire la iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi oferite de Apple pe 20 octombrie, cu 11 zile înainte de debutul acestora în România.

Review pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Înainte de lansarea oficială în România, noi am avut telefoanele spre review. Iată ce ar trebui să știi despre ele. „Bun sau rău, perfect sau imperfect, iPhone devine ceea ce Adidas sau Xerox au devenit: substantiv comun. În redacție am avut în acest an, fie eu, fie colegii mei, Samsung Galaxy S5 cu Gear Fit, LG G3, HTC One (M8) sau Lumia 930. Niciun alt telefon nu a stârnit atât interes din partea celorlalți colegi precum iPhone 6. Pur și simplu este «acel telefon»“ – avem în review pentru iPhone 6.

„iPhone 6 este un smartphone excelent. Și iPhone 6 Plus este un smartphone excelent. Totuși, iPhone 6 Plus nu este un phablet excelent și, din păcate, aceasta este categoria în care trebuie încadrat. Merită să alegi un iPhone 6 Plus în fața unui iPhone 6?“ – și acesta e review-ul pentru iPhone 6 Plus.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPhone 6/”/]

Citește și: