Un nou teaser pentru jocul de aventură Game of Thrones [VIDEO]

După ce au făcut valuri la nivel global cu serialul de aventură The Walking Dead, cei de la Telltale Games lucrează la jocul .

Games of Thrones Telltale Games

Nu mai există nici un dubiu în legătură cu . Până la această oră, este evident că cei de la HBO au luat o decizie foarte inspirată când s-au angajat să creeze un serial de televiziune dintr-o carte cu dragoni şi personaje de basm.

Pentru că ar fi păcat să nu profite mai mult din respectiva franciză, cei de la HBO au încheiat un parteneriat cu Telltale Games pentru dezvoltarea mai multor jocuri de aventură a căror acţiune se va petrece în universul Game Of Thrones. Bazate de asemenea pe seria de cărţi A Song Of Ice And Fire de George R.R. Martin, respectivele titluri vă vor poziţiona în mijlocul acţiunii din Westeros.

Dacă ar fi să interpretăm indiciile din imaginea de mai sus publicată pe Twitter şi trailerul de mai jos se pare că noile jocuri vor porni de la volumul cinci al cărţilor, A Dance with Dragons. Din acea carte este și citatul: „trackers and hunters sworn to Deepwood with clan names like Forrester and Woods, Branch and Bole“. În altă ordine de idei, Deepwood Motte nu este unul dintre castelele centrale ale poveştii. Cu toate acestea, pare o decizie interesantă faptul că cei de la Telltale Games vor să-şi axeze jocul în jurul clanului Forrester.

Fără o dată exactă de lansare, primul joc din serie ar trebui să fie făcut public până la sfârşitul acestui an.

10:25 01.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video