Finala Game Of Thrones dărâmă din nou recordurile de piratare

, 17 Iun, 15:15

Ultimul episod al serialului Game Of Thrones, sezonul 4, a apărut în cursul zilei de ieri. De atunci, în doar 12 ore, au fost downloadați de pe torrente 2 petabytes de date conținând doar acest episod.

Game Of Thrones

Finalul ultimului sezon din Game Of Thrones a apărut ieri, atât la TV cât și pe torrente. De la apariția lui pe mediul online, în doar 12 ore, au fost downloadați 2 petabytes de date ce fac referire doar la acest episod, demonstrând încă o dată popularitatea serialului. Din păcate pentru mulți utilizatori care folosesc HBO sau Sky, filmul nu a putut fi urmărit acolo, datorită faptului că nu mai este difuzat. Mai există și cei care aveau posibilitatea de a îl urmări direct la TV, însă au uitat să îl înregistreze și așa au fost nevoiți să îl obțină într-un alt mod, sau pur și simplu nu au avut răbdare pentru apariția episodului pe continentul pe care se află. Oricare ar fi motivul, situația este clară, o mulțime de utilizatori au downloadat de pe torrente ultimul episod din Game Of Thrones.

Finalul de sezon a înregistrat cifre de vizionare de 7.1 milioane de utilizatori, și și-a depășit și propriul record de piratare cu aproximativ 1.5 milioane de download-uri în primele 12 ore. Desigur, nu era suficientă depășirea unui singgur record, fie el și unul propriu, acesta a depășit și recordul pentru numărul de persoane care distribuie același fișier pe torrente, termen cunoscut sub numele ”swarm”, cu un număr de 254.114 de share-uri.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail