09 sept. 2013 | 12:43

O noua explozie iPhone, este vorba de un 4S din Croatia

ACTUALITATE
O noua explozie iPhone, este vorba de un 4S din Croatia

Fac ce fac cei de la Apple, cu , ca reusesc sa sperie din ce in ce mai multi posesori de iDevice-uri.

apple Iphone 4S Explodat croatia

Daca ati urmarit stirile din ultimele cateva luni, au aparut tot mai multe cazuri de incarcatoare de iPhone si iPad care au explodat. Desi in cateva cazuri s-a dovedit ca era vorba de niste cabluri de incarcare contrafacute, in cazul iPhone-urilor care isi electrocuteaza posesorii, cei de la Apple cu greu mai gasesc o scuza, motiv pentru care nici nu s-au grabit sa dea vreun comunicat.

Pe a fost postat un anunt pentru a avertiza publicul sa cumpere doar incarcatoare originale, chiar daca circula in piata unele contrafacute, insa acest caz din Croatia nu are nici o legatura cu situatia din Asia. Persoana implicata se numeste Ljubica Maric. Aceasta si-a pus seara iPhone-ul 4S la incarcat folosind incarcatorul care a venit odata cu telefonul. In mijlocul noptii, a primit un telefon de la cineva, dar nu a raspuns cand a sunat prima oara. La a doua apelare, o parte din telefon a explodat. Sticla s-a facut bucati imediat si difuzorul a bubuit. Chiar daca respectivul smartphone era pus intr-o carcasa suplimentara, se pare ca bucati din el s-au raspandit pe masa si pe podea. Priza la care era conectat a ramas intacta, iar iPhone-ul 4S inca mai functioneaza, intr-un fel sau altul.

Nu s-a gasit inca un motiv rezonabil pentru aceasta explozie iPhone, dar speram sa fie ultimul de asemenea natura sesizat pentru o lunga perioada de timp.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele