Un nou smartphone ce nu trebuie neglijat: Huawei Ascend P7

Un nou smartphone ce nu trebuie neglijat: Huawei Ascend P7

După lungi serii de zvonuri şi speculaţii legate de noul vârf de gamă al chinezilor, Huawei Ascend P7 a fost lansat oficial.Huawei Ascend P7 high end1

În urmă cu câteva săptămâni, cei de la au trimis invitaţii membrilor presei de specialitate pentru un eveniment desfăşurat la Paris. Acela se pare că a fost cadrul perfect pentru lansarea noului vârf de gamă al chinezilor. Este vorba de . Deşi multe dintre zvonurile care au circulat pe internet s-au dovedit în final a fi corecte, asta nu înseamnă că ar trebui să nu detaliem un nou smartphone de invidiat.

Este noul vârf de gamă al chinezilor. Este realizat aproape integral din aluminiu, cu excepţia părţii din faţă din sticlă protejată cu un strat gros de Gorilla Glass 3. Ecranul este Full HD şi are o diagonală de 5 inci, oferind o densitate de pixeli mai mult decât decentă.

Partea de procesare a acestui model este asigurată de un SoC quad core mai puţin obişnuit, tactat la 1,8 GHz. Este vorba de HiSilicon Kirin 910T. În aceeaşi ecuaţie vor fi prezenţi 2GB RAM şi o memorie internă de 16GB expandabilă printr-un card microSD. Camera principală de 13MP va avea la bază un senzor BSI realizat de Sony cu F/2.0. Amatori de selfie vor avea un motiv de bucurie când vine vorba de Ascend P7 datorită camerei frontale de 8 megapixeli. Autonomia aparatului va fi asigurată de o baterie de 2500 mAh şi va rula Android 4.4 KitKat mascat de intefaţa proprietară Emotion UI 2.3. Dimensiunile sale sunt 139,8 x 68,8 x 6,5 milimetri şi 124 grame.

Partea atractivă este că suportă reţele 4G LTE şi este şi dual SIM.

Preţul gadgetului din imaginile ataşate este de 450 de dolari şi ar trebui să fie disponibil şi în ţara noastră până la sfârşitul lunii.

Huawei Ascend P7 high end3

 

Huawei Ascend P7 high end2

Citește și: