Primele imagini cu Huawei Ascend P7 arată promiţător

Primele imagini cu Huawei Ascend P7 arată promiţător

Dacă zvonurile din ultima perioadă se confirmă, ne va lăsa mască la MWC prin intermediul câtorva anunţuri importante.

huawei ascend-p7 specs

MWC 2014 este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an din industria de mobile. În acelaşi timp, perioada premergătoare Mobile World Congress este încărcată cu cele mai multe zvonuri. Huawei, de exemplu, pe lângă câteva lansări minore, va lansa, aproape sigur, noul său vârf de gamă din familia Ascend.

Ca de fiecare dată, este imposibil să verificăm autenticitatea imaginii de mai sus. Trecând peste acest mic detaliu, acesta pare a fi Huawei Ascend P7, cel mai puternic smartphone nelansat al chinezilor. Construit în jurul unui display Full HD de 5,5 inci, acest aparat va ascunde la interior un procesor quad core la 1,6 GHz, 2GB de memorie RAM şi o memorie internă de 16GB. Camera principală va fi de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală va face un salt semnificativ până la valoarea de 8 megapixeli. În conformitate cu noile reguli impuse de Google, Ascend P7 va rula din start Android 4.4 KitKat.

Simiar din câteva puncte de vedere cu , noul Huawei Ascend P7 va fi oferit în patru culori. Ca un mic detaliu, la momentul lansării, P6 a deţinut titlul de cel mai subţire smartphone din lume pentru o perioadă destul de lungă. Chiar dacă sunt convins că nu se va întâmpla acelaşi lucru şi cu Ascend P7, sunt curios dacă acesta ascunde şi câteva funcţii nu foarte evidente, ce vor fi detaliate în cadrul MWC.

Citește și: