ASUS ar putea dezvolta un dispozitiv de gaming cu Android

, 18 Mar, 12:35

ASUS ar putea dezvolta un dispozitiv de gaming bazat pe sistemul de operare de la Google, Android – ASUS Game Box.

ASUS Game Box Controller 1

Mai avem nevoie de încă o consolă cu Android? Se pare că unii producători consideră că răspunsul la această întrebare este pozitiv. Fiecare dorește să vină cu ceva nou pe piață, iar segmentul de gaming nu trebuie neglijat, în special pentru posibilitatea foarte mare de profit pe care îl poate aduce.

Numele noului dispozitiv ar putea fi ASUS Game Box, iar detalii despre acesta au apărut recent în lista de benchmark-uri Antutu. Controller-ul este de asemenea un subiect discutat pe forumurile Bluetooth Special Interest. Controllerul se conectează pe Bluetooth, are un acumulator de 430 mAh care va rezista aproximativ 12 ore de gaming, și seamănă izbitor cu Play Station DualShock fiind puțin mai arcuit ca acesta.

ASUS Game Box va avea, în teorie, un procesor Nvidia Tegra 4 cu o frecvență de maxim 1.4 GHz, o rezoluție de 1280×800 pixeli, deci știm că e vorba de un device portabil, 2 GB memorie RAM și probabil 8 GB memorie internă. Stocarea va putea fi mărită folosind un crad microSD și va avea instalat minim Android 4.3. Benchmark-urile, care acum nu mai sunt disponibile pe site-ul Antutu, spun că această consolă are performanțe apropiate de Nvidia Shield, cu un scor de 36024, în timp ce Nvidia Shield a obținut scorul de 37389 puncte.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail