Un director Microsoft a confirmat lansarea Windows 9

Un director Microsoft a confirmat lansarea Windows 9

Fără nici un fel de emoţie, directorul Microsoft Franţa a confirmat lansarea următorului sistem de operare al companiei cu numele de Windows 9.

microsoft windows-9

Deja de câteva luni, la fiecare câteva zile, noi capturi de ecran încep să apară pe internet desprinse dintr-un sistem de operare Microsoft care nu a ajuns încă în lumina reflectoarelor. Pentru că schimbările fată de Windows 8 au fost aproape de fiecare dată semnificative în respectivele imagini, cei mai mulţi internauţi s-au aruncat la a afirma că înfăţişează particularităţi din Windows 9. Până astăzi însă, respectiva titulatură nu a fost confirmată niciodată de de un oficial Microsoft.

Zilele trecute, Alain Crozier, directorul general Microsoft Franţa a făcut într-un interviu prima referinţă oficială la noul Windows. „Anul trecut, eram prinşi cu o lansare de Windows 8, în câteva ore sau câteva zile vom lansa noul nostru SO, “, a spus acesta. Pentru că nu putea să treacă foarte mult până la primele repercusiuni ale respectivei afirmaţii, Nicolas Petit, directorul de Marketing şi Operaţii al Microsoft Franţa s-a grăbit să-l corecteze pe Crozier. „Aşteptăm cu interes să vă vedem la sfârşitul lunii septembrie, în San Francisco, pentru viitorul Windows-ului, care, la acest stadiu, nu are un astfel de nume“.

În practică, nu este exclus ca titulatura finală cu care va fi comercializat următorul Windows să nu fie încă stabilită. este foarte probabil un nume de cod, cum a fost în urmă cu mulţi ani Windows Longhorn, iar Windows 9 este doar o referinţă la faptul că include prea multe schimbări pentru a fi intitulat Windows 8.2. Pe de altă parte, logo-ul de mai sus a fost scăpat pe internet în urmă cu ceva timp de Microsoft China. Ca urmare, cel mai bine ar fi să aşteptăm până la conferinţa Microsoft de pe 30 septembrie pentru a afla adevărul.

Citește și: