Un colaj de efecte speciale demn de Oscar [VIDEO]

Încercând să pună într-un din totalul de filme de acţiune premiate din ultimii 37 de ani, Nelson Carvajal s-a inspirat din premiile Oscar.

Hobbit-vfx-before oscar premii efecte speciale

Este aproape imposibil de greu să creezi un colaj de filme pe un anumit subiect, mai ales unul care se întinde pe parcursul a 37 de ani.

Mai jos puteţi vedea lucrarea lui Nelson Carvajal. Acesta are o slăbiciune pentru şi a folosit o listă cu toţi recipienţii acestei categorii pentru inspiraţie. Mai precis, a pus într-un singur loc unele dintre cele mai impresioante secvenţe ,,nenaturale” din fiecare film pentru ca la final să ne poată plimba printr-o istorie vizuală a efectelor vizuale. Deoarece este un exerciţiu interesant de memorie să le recunoaşteţi pe toate, m-a încântat teribil faptul că lista cu filmele şi anii aferenţi nu este afişată decât la final.

Cinci minute din timpul vostru sunt necesare pentru întregul spectacol, iar amintirile pe care le veţi apela prin aceste secvenţe vă vor transpune în câteva momente din copilărie în care eraţi privilegiaţi şi puteaţi vedea şi revedea seria Indiana Jones.

12:52 01.02.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video