The Hobbit – Efecte vizuale radiografiate

, 18 Feb, 17:40

The Hobbit a fost fara indoiala unul dintre cele mai spectaculoase filme ale anului 2012.

Un film plin de efecte speciale extrem de complexe si care a reusit sa uimeasca cu ajutorul tehnologiei HFR 3D. Trebuie sa recunoastem ca maiestria creatorilor a dus la o expunere a povestii intr-un mod nemaintalnit pana acum.

Cei de la Studioul Weta Digital au publicat acest videoclip prin care ne prezinta o radiografie a catorva dintre cele mai spectaculoase efecte speciale regasite in film. Daca v-ati intrebat vreodata cum arata in realitate anumite scene de actiune sau cum sunt create peisajele atat de spectaculoase, acuma aveti ocazia sa aruncati o privire in culise.

Aceasta prezentare inedita a efectelor din The Hobbit contine si cateva detalii despre modul in care Andy Serkis a fost transformat in ciudatul personaj Gollum. Indiferent daca suntem fani ai seriei sau nu, trebuie sa apreciem munca titanica depusa la realizarea unui asemenea film si miile de ore investite in toate aceste efecte in asa fel incat sa arate absolut impecabil pana la cel mai mic detaliu.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail