Aplicația Ultrakam reinventează toate abilităţile de filmare ale unui iPhone

Aplicația Ultrakam reinventează toate abilităţile de filmare ale unui iPhone

Cu toate că există multe pe AppStore, Ultrakam reinventează toate abilităţile de captură ale unui iPhone. Practic, este o aplicație iPhone pentru filme adevărate la rezoluție 2K.

ultrakam ios iphone app

Într-o perioadă în care producători precum au deja pe piaţă smartphone-uri capabile să imortalizeze mediul înconjurător la rezoluţie 4K, o nouă aplicație iPhone impresionează utilizatorii cu ceva similar.

Nativ, un iPhone de generaţie recentă, 5 sau 5S, este capabil să filmeze la rezoluţie Full HD. Ultrakam, creşte rezoluţia nativă de captură a telefonului vostru Apple până la 2240 x 1672 pixeli. Un calcul simplu relevă faptul că această valoare include aproximativ 70% mai multă informaţie într-un clip demn de cinema, filmat la 24 de cadre pe secundă. Aplicaţia funcţionează fără probleme şi pe un iPad mini sau iPad cu Retina Display, dar întregul său portofoliu de opţiuni este utilizabil doar pe un iPhone 5 sau 5S.

Ultrakam vă permite să personalizaţi bitrate-ul filmărilor pe o plajă foarte mare, de până la 3GB pe minut pentru un clip de un minut. Deşi este dedicată în mare parte pasionaţilor de cinematografie care preţuiesc un repertoriu generos de parametri configurabili, utilizatorii amatorii au de asemenea câteva motive pentru a-şi instala acest program. Puteţi filma în slow motion sau time lapse, puteţi reda înregistrările în interiorul programului şi puteţi corecta temperatura de culoare a clipurilor înainte de a le partaja.

Cu un preţ de 7 dolari, această aplicație iPhone sigur nu se află printre cele mai accesibile programe din această clasă, dar portofoliul de funcţii şi calitatea conţinutului video generat s-ar putea să justifice nivelul.