Xperia Z2 – iPhone 5S – Lumia 1520: Captură foto în lumină scăzută [VIDEO]

Xperia Z2 - iPhone 5S - Lumia 1520: Captură foto în lumină scăzută [VIDEO]

Cineva a executat la MWC o foto în lumină scăzută între Xperia Z2 – iPhone 5S – Lumia 1520.

xperia-z2-camera-low-light-bright-shots iphone 5s lumia 1520

În lupta după megapixeli, deseori o valoare mai mare nu contează, mai ales când vă interesează performanţa foto în condiţii de luminozitate scăzută. De la un anumit nivel, nu mai sunt relevante decât artificiile tehnologice şi funcţiile avansate, precum HDR. Acestea pot sta la baza unor imagini surprinzătoare, chiar şi fără folosirea bliţului.

La standul Sony de la MWC, ca o dovadă clară a faptului că există încredere în abilităţile de captură ale proaspătului vârf de gamă , oficialii japonezi au postat o cutie complet închisă, cu o imagine în interior şi o singură găurică pentru a vă fixa obiectivul camerei în dreptul ei. Cei de la Tinhte.vn au avut un iPhone 5S şi un Lumia 1520, la care s-a adăugat şi noul Z2 de la stand pentru realiza o comparaţie în condiţii de test similare. Câştigătorul Xperia Z2 – iPhone 5S – Lumia 1520 îl veţi vedea la finalul clipului de câteva minute de mai jos.

În teorie, având în vedere că vorbim de un senzor de 20,7 megapixeli integrat în noul Xperia, ar fi fost mai potrivit un test contra Nokia Lumia 1020 sau LG G2, care sunt renumite pentru performana lor în condiţii de iluminare scăzută. În orice caz, clipul este destul de spectaculos şi merită urmărit dacă achiziţia următorului vostru telefon este condiţionată şi de abilităţile de fotografiere.