Ultimul trailer Assassin’s Creed Unity, înainte de lansarea oficială, oferă toate răspunsurile [VIDEO]

Ultimul trailer Assassin’s Creed Unity, înainte de lansarea oficială, oferă toate răspunsurile [VIDEO]
09:30 06.11.2014

La cât interes şi tensiune a creat Ubisoft cu , este imposibil ca publicul să nu fie în totalitate încântat şi fascinat.

Assassin's Creed Unity Trailer

Dacă aveţi un minim interes pentru populara franciză Assassin’s Creed, cu siguranţă aţi văzut cel puţin un trailer în ultimele săptămâni pentru Assassin’s Creed Unity. Este un joc ce pare a fi spectaculos, atât prin scenariu, cât şi prin nivelul impresionant de detalii grafice. Acum, deja mai e foarte puţin până la lansarea oficială a jocului efectiv, momentul perfect pentru ca un nou scurt metraj să „lege“ toate informaţiile răspândite online despre această poveste desfăşurată în Paris, în timpul timpul revoluţiei franceze de la sfârşitul secolului 18.

Abia acum aflăm mai multe detalii despre viaţa lui Arno Dorian, protagonistul din acest Assassin’s Creed. Efortul titanic investit în reproducerea detaliată a capitalei franceze în acea perioadă este şi el evidenţiat. Într-un clip de aproximativ un minut ajuns pe internet săptămâna trecută, vedeam pentru prima oară , în acelaşi Paris, pe timpul celui de al doilea război mondial. Acea anomalie temporală este extinsă în acest nou trailer, deşi nu avem nici o idee dacă va face parte din povestea iniţială a jocului sau va fi introdusă printr-un DLC ulterior.

În definitiv, din punctul meu de vedere, acest trailer va fi soluţia perfectă pentru a vă convinge să vă aruncaţi la o precomandă pentru Unity. Dacă nu îşi va atinge scopul, înseamnă că acest tip de jocuri pur şi simplu nu sunt pentru voi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI