Noul trailer pentru Assassin’s Creed Unity detaliază personalizarea caracterului [VIDEO]

Încercând să trezească interesul unui număr cât mai mare de internauţi, Ubisoft a lansat noul trailer pentru .

assassins-creed-unity

Mai sunt doar vreo două luni până la lansarea oficială a noul titlu din seria Assassin’s Creed, momentul perfect pentru un nou trailer. Intitulat Unity, noul joc va pune accentul pe modurile co-op şi multiplayer, mai mult decât celelalte episoade.

Pentru că schimbările de gameplay ce vor fi introduse sunt semnificative, cei de la Ubisoft le detaliază în trailerul de mai jos. Aparent, posibilităţile pe care le aveţi pentru personalizarea caracterului din joc vor avea un impact mult mai mare asupra modului în care puteţi finaliza o misiune. Mai ales pe parte de co-op, modul în care alegeţi să vă îmbrăcaţi sau dotaţi personajul poate fi secretul pentru obţinerea victoriei.

Dacă în trecut multe dintre schimbările pe care le aduceaţi caracterului erau doar estetice, acum vorbim de schimbări mai complexe. Culoarea hainelor şi a scufiei vă vor ajuta să vă integraţi mult mai uşor în ambianţa unei misiuni, pentru a trece neobservat. Diferite combinaţii de armuri şi arme vă vor face mai rapid sau mai eficient în a ucide, rareori amândouă. O sabie grea, de exemplu, vă va micşora semnificativ viteza de deplasare, dar va creşte nivelul de daune pe care îl puteţi genera.

Assassin’s Creed Unity va fi disponibil începând cu 11 noiembrie pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. În aceeaşi zi, posesorii de Xbox 360 şi PlayStation 3 se vor bucura de noul .

10:00 29.09.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video