Ultimele detalii despre HTC Eye: cameră dublă, dar cu 13 megapixeli

Ultimele detalii despre HTC Eye: cameră dublă, dar cu 13 megapixeli

HTC pregătește finalul camerelor UltraPixel sau mărește seria telefoanelor cu Duo Camera. Noile informații despre HTC Eye îl dau drept un smartphone cu Duo Camera și 13 megapixeli.

Design Aluminiu HTC One M8 Spate

Pe 8 octombrie, HTC susține un eveniment în New York. După camera pentru sporturi extreme, compania ar pregăti HTC Eye, un smartphone cu Duo Camera și 13 megapixeli. Dacă zvonurile se materializează, aceasta ar putea aduce finalul UltraPixel pentru telefoanele de top ale taiwanezilor, conform UberGizmo. Tehnologia a debutat în 2013, pe modelul HTC One, și presupune că telefonul este dotat cu o cameră cu megapixeli puțini, dar mari pentru a capta mai multă lumină.

HTC M8 Eye, după cum este numele actual, ar fi modelul HTC One (M8) regândit pentru a fi un rival mai bun în fața iPhone 6, Galaxy S5, LG G3 și chiar a unor modele precum Galaxy Alpha. Telefonul ar rula Android 4.4.4 KitKat cu interfața Sense UI și, spre deosebire de HTC One (M8), trece la 13 megapixeli ca pe HTC One mini 2. Alte informații despre dotări nu există în acest moment.


În ultimii doi ani, HTC a pus tehnologia UltraPixel pe telefoane high-end, dar asta nu înseamnă că HTC Eye va fi așa ceva. Poate fi doar un mid-range cu Duo Camera. Sunt destul de puține informații în acest moment, dar vom afla totul pe 8 octombrie. Până atunci, poți consulta review-ul pentru HTC One (M8) realizat de Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: