Imagini cu HTC ReCamera, concurentul taiwanezilor pentru Go Pro

Imagini cu HTC ReCamera, concurentul taiwanezilor pentru Go Pro

HTC va lansa pe 8 octombrie la New York o cameră de acțiune care să concureze cu telefoane pentru selfie-uri. Camera care se numește ReCamera ar putea funcționa ca un accesoriu pentru selfie foarte mic și ar putea fi conectată la smartphone.

htc recamera

HTC a publicat un videoclip teaser pentru evenimentul de pe 8 octombrie de la New York. În două imagini descoperite pe Reddit am dat și de camera ReCamera pe care nu știm exact unde să o încadrăm. Văzând pozele, putem spune că poate funcționa și ca gadget de acțiune, un Go Pro mai mic sau ca un accesoriu pentru selfie-uri.

Videoclipul de pe YouTube arată imagini care par a fi făcute cu această cameră ce arată ca un mic periscop. Nu se știu detalii tehnice prea multe, doar zvonuri, dar playtech.ro va fi preznet la New York pentru lansarea HTC și vă va aduce un video hands-on atunci.

Revenind la camera de acțiune, aceasta ar avea 16 megapixeli cu unghi larg de cuprindere și va fi compatibilă cu dispozitivele care rulează Android și iOS. Deocamdată, HTC ar avea un avantaj în această piață, dacă mizează pe o sincronizare foarte bună între smartphone și cameră. Nici Sony, nici GoPro nu acoperă prea bine această zonă. Până și titlul evenimentului: double exposure poate indica diversificarea operațiunilor HTC.

htc recamera

Alte lansări HTC la New York

HTC Eye ar fi noul smartphone al companiei taiwaneze, după ce s-a consacrat anul acesta printr-un design îmbunătățit pentru flagship-ul One. Pe 8 octombrie, la New York, HTC va prezenta noi produse, iar Bloomberg notează că ar trebui să ne așteptăm la un smartphone și o cameră de acțiune care să provoace GoPro.

HTC Eye este un smartphone despre care apar informații prin contul de Twitter upleaks. Va avea un ecran de 5,2 inci full HD, va folosi un procesor Snapdragon 801, unul dintre cele mai bune, și cel mai probabil va fi smartphone selfie centric. Nu se știu alte dotări tehnice, dar am putea vedea o nouă alternativă mai accesibilă la HTC One (M8), care să fie oferită și cu Windows Phone.

 

Etichete: