TUTORIAL: Cum să accesăm Apple iTunes fără restricții din România

Vești bune pentru utilizatorii de servicii și produse Apple. Dacă până acum experiența serviciului iTunes de la Apple era una exclusiv „românească”, iată că vă veți putea bucura și de varianta americană iTunes din România.

Așadar, venim cu o soluție foarte simplă care va înlătura granițele dintre state și vă va arata cum să accesați conținut nelimitat și gratuit prin aplicații ca Spotify, Beats Music, Netflix și multe altele, altfel indisponibile pentru noi românii. Pe lângă varianta americană de iTunes și accesul la App Store America, ca utilizator rezident în SUA veți putea profita de multe alte beneficii, toate prezentate în tutorial. Să încercăm, așadar, iTunes din România.

Ideea din spate este destul de simplă şi pleacă de la o adresă din Statele Unite ale Americii. Cu toate că un cont Apple poate fi creat fără a fi necesar un card, dacă încercaţi să cumpăraţi o aplicaţie gratuită şi faceţi click pe butonul ,,Create a new account”, în permanenţă sunteţi obligaţi să aveţi la îndemână o adresă. Dacă folosiţi o adresă de SUA, de genul Beverly Hills 90210, California, pentru a vă crea contul, automat platforma Apple va considera că spaţiul vostru de rezidenţă se află peste ocean. În acel context, veţi avea acces la un magazin de aplicaţii mult mai bogat şi la servicii dedicate exclusiv cetăţenilor americani. iRadio de exemplu, serviciul online de muzică similar cu Spotify, anunţat anul trecut de CEO-ul Apple Tim Cook, poate fi accesat fără probleme după ce v-aţi creat un ID Apple de Statele Unite sau aţi înlocuit adresa contului pe care îl aveţi deja cu una din SUA.

Beneficiile acestui tutorial sunt numeroase, dar pe cele mai multe dintre ele le veţi descoperi în timp, dacă nu cumva v-aţi lovit deja de încercarea de a descărca o aplicaţie interesantă, doar pentru a fi întâmpinat de mesajul ,,This app is only available in the US AppStore”. Din momentul în care aţi pus în aplicare cele învăţate aici, mesajul respectiv va funcţiona doar ca o notificare că trebuie să schimbaţi adresa contului. Atât.

Vizionare plăcută!

11:14 14.03.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video