Evenimentul de lansare a noului iPhone in streaming online

, 11 Sep, 11:20

Abia acum exista posibilitatea de a urmari conferinta despre noile iPhone in streaming online. Desi anul trecut am putut urmari in direct pe internet, anul acesta l-am putut vedea doar dupa terminarea sa.

Apple iPhone 5S iPhone 5C keynote tim cook

La cateva minute dupa ce Tim Cook si echipa sa de directori au anuntat noul iPhone 5C si pe scena din San Francisco, intreaga conferinta a fost postata pe site-ul Apple. Ca urmare, o puteti urmari in intregime la adresa apple.com/apple-events/september-2013.

Ca o scurta sinteza, in cadrul evenimentului, prin cele doua terminale anuntate s-au confirmat aproape integral toate zvonurile care au circulat pe internet in ultimele luni. Tot acum am aflat detalii despre iminenta lansare a noului iOS 7 si a noului serviciu online iTunes Radio. Aparent, in cateva saptamani vor exista pe piata 700 de milioane de iDevice-uri. Companii precum Epic Games si Nike se vor grabi sa lanseze aplicatii care sa profite de performanta sporita a noului SoC A7 pe 64 de biti integrat in iPhone 5S.

Toate elementele de mai sus, plus alte cateva picanterii, le puteti urmari integral in evenimentul iPhone in streaming online de aproximativ o ora si zece minute. Cireasa de pe tort vine prin prestatia de final de cateva minute a lui Elvis Costello, un artist cu 30 de ani de activitate si vreo 23 de albume de studio.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail