Trăiţi două zile de BlizzCon de la distanţă cu un bilet virtual [VIDEO]

Trăiţi două zile de BlizzCon de la distanţă cu un bilet virtual [VIDEO]

Dacă nu aveţi bani să mergeţi în SUA şi sunteţi un fan al universului Blizzard, puteţi experimenta întregul de la distanţă.

blizzcon-virtual-ticket

În fiecare an, cei de la Blizzard organizează propria lor conferinţă de gaming, un eveniment dedicat fanilor StarCraft, Diablo, World of Warcraft, Hearthstone şi Heroes of the Storm.

Dacă vreţi să vă ocupaţi două zile cu amalgamul de evenimente planificate de Blizzard pentru zilele de 7 şi 8 noiembrie o puteţi face prin achiziţia unui bilet virtual. După aceea, nu vă trebuie decât o conexiune rapidă la internet pentru a urmări concursurile, concertele, trailerele şi toate celelalte noutăţi ale companiei americane în HD de pe smartphone, tabletă sau computer.

Pentru că nu se puteau rezuma doar la un canal de streaming dedicat plătitorilor, merită să aveţi în vedere că cei 40 de dolari vă oferă un pic mai mult decât atât. Mai primiţi în plus obiecte noi in-game originale de care să vă bucuraţi în World of Warcraft, StarCraft 2, Diablo 3, Hearthstone şi . În ceea ce priveşte clipurile video efective de la eveniment, biletul virtual vă garantează accesul la ele timp de două săptămâni.

Dacă sunteţi tentaţi să vă angajaţi la această activitate,  faceţi click aici, autentificaţi-vă cu contul de Battle.net şi faceţi plata.

Citește și: