Heroes of the Storm, un joc de tip MOBA, a fost anuntat la BlizzCon

Heroes of the Storm, un joc de tip MOBA, a fost anuntat la BlizzCon

Heroes of the Storm este un joc nou anunțat la BlizzCon, un joc de tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) cu caracteristici interesante.

Heroes-of-the-Storm

Acesta este al doilea joc Free to Play pe care îl anunță Blizzard în această toamnă. Jocul original Heroes of the Storm trebuia să existe doar sub forma unei harâi în cadrul lui StarCraft 2. Acest concept a evoluat însă atât de mult încât Blizzard a hotărât că merită să fie transformat într-un joc dedicat.

În cadrul jocului vor exista un număr foarte mare de caractere unice și interesante dintre care utilizatorii vor putea să aleagă, și de asemenea le vor putea combina aspectul și caracteristicile pentru crearea de noi caractere. Meciurile vor fi relativ scurte, aproximativ 20 de minute, pentru ca jucătorii să nu aibă timp să se plictisească și să nu necesite întreruperi. De asemenea jocul este targetat și către cei care își iau pauza de masă la servici. 🙂

Focusul principal al acestui joc îl reprezintă echipele, pe măsură ce progresezi ca jucător echipa din care faci parte progresează și ea la rândul ei. Așadar, dacă nu vă înțelegeți cu coechipierii cel mai probabil veți pierde de fiecare dată. Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina oficială a jocului și chiar să vă înscrieți pentru Beta.