11 apr. 2014 | 08:07

Turtle Beach se aliază cu Blizzard pentru Heroes of the Storm

ACTUALITATE
Turtle Beach se aliază cu Blizzard pentru Heroes of the Storm

Turtle Beach este unul din giganții industriei în producția de periferice pentru segmentul de gaming, iar acum se aliază cu Blizzard pentru cel mai nou titlu al acestora, Heroes of the Storm.

Heroes of the Storm Blizzard

Turtle Beach urmărește din această alianță cu Blizzard, să lanseze o serie nouă de produse de gaming, headset-uri profesionale, bazate pe Heroes of the Storm. Heroes of the Storm este un nou joc online dezvoltat de Blizzard, ce va aduce o gamă largă de caractere din francizele Warcraft, Diablo și StarCraft. Jocul va oferi un stil foarte competitiv de joc, mulțumită mecanicii de joc deosebite. Desigur, există multe jocuri de acest gen, însă, având în vedere recunoașterea și puterea celor două companii, acest parteneriat ar putea atrage mai mulți jucători, în special pentru segmentul în continuă creștere de competiții de gaming.

„Turtle Beach împărtășește pasiunea noastră pentru jocuri, și pot livra dispozitive audio de calitate ridicată. Heroes of Storm a avut o primire extraordinara la BlizzCon 2013, și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Turtle Beach pentru a oferi cea mai bună experiență audio pentru acest joc.” a declarat Paul Sams, COO Blizzard Entertainment.

„Turtle Beach este foarte încântat să anunțe acest acord cu Blizzard pentru Heroes of the Storm. Așteptăm cu nerăbdare lansarea de căști pentru una dintre cele mai anticipate titluri de jocuri pentru PC, și de începerea colaborării cu Blizzard.”  a declarat Bob Picunko Chief Marketing Officer la Turtle Beach