Trailerul la Need For Speed, reprodus cu precizie în GTA IV [VIDEO]

Trailerul la Need For Speed, reprodus cu precizie în GTA IV [VIDEO]

Pentru că este unul dintre cele mai complexe jocuri din ultimii 10 ani, GTA IV vă permite să realizaţi creaţii la Need For Speed.

need for speed NFS-Movie-GTA-IV

Deşi a trecut deja ceva timp de la lansarea oficială a GTA IV, fanii seriei descoperă în continuare posibilităţi noi pe care le oferă universul creat de Rockstar Games. Secretul, ca de fiecare dată, este răbdarea.

Need For Speed este un film nu foarte reuşit lansat în urmă cu câteva luni ce s-a bazat, într-o oarecare măsură, pe acţiunea din seria de jocuri cu acelaşi nume. Fără a fi neapărat o dovadă pentru calitatea filmului per ansamblu, ca de fiecare dată, trailerul la NFS arată spectaculos. Pornind de la această premisă, un grup de jucători pasionaţi de Grand Theft Auto IV au încercat să-l reproducă, cadru cu cadru. Rezultatul este remarcabil.

Dacă vă întrebaţi cum a fost posibil acest lucru, răspunsul este simplu. Creatorii clipului de mai jos s-au folosit de funcţia demo recording prezenză în IV. Sunt convins însă că nu a fost deloc uşor să se obţină acest rezultat, fiind o dovadă clară a unui număr foarte mare de ore petrecute în joc pentru a căuta locaţii care să se potrivească.