Noi zvonuri despre GTA V pentru PC, Xbox One și PS4

Noi zvonuri despre GTA V pentru PC, Xbox One și PS4

GTA V a fost un succes răsunător, poate chiar mai mare decât versiunile anterioare. Titlul este momentan disponibil doar pentru Xbox 360 și PS3, să vedem noile zvonuri despre GTA V pentru PC.

GTA V Gameplay

Există o mulțime de zvonuri în acest sens, cele mai recente însă menționează o dată de lansare GTA V pentru PC, Xbox One și PS4 situată în luna iunie. Până în luna februrarie, jocul înregistra deja aproximativ 32 de milioane de copii vândute, numărul acestora crescând semnificativ până astăzi. Se pare că situația este pe cale să se schimbe destul de repede și jocul să apară în luna iunie pentru cele mai noi console și pentru PC. Tech-Nick, unul din managerii lanțului de retail de electronice Saturn.de, a menționat într-un tweet că lansarea jocului ar putea avea loc în cursul lunii iunie.

Sunt sigur că toți utilizatorii PC sau Xbox One și PS4 vor fi încântați la auzul acestei vești, însă, ținând cont că nu vine pe un canal oficial, se vor revolta destul de repede în cazul în care vor exista din nou amânări. Așteptăm totuși conferința de gaming E3, unde e posibil să aflăm niște informații mai oficiale decât diferite mențiuni pe canalele de social media. Nu mai rămâne decât să luăm această informație despre GTA V pentru PC cu puțină sare și să ne cufundăm în versiunea pentru Xbox 360 și PS3 sau în alte titluri de jocuri pentru PC.

Citește și: