Trailerul pentru Metal Gear Solid V, recreat în GTA 5 [VIDEO]

Trailerul pentru Metal Gear Solid V, recreat în GTA 5 [VIDEO]

De multe ori, fanii jocurilor fac o treabă excelentă în a recrea secvențe din acestea, fie că e vorba de online sau offline. Acesta este și cazul lui Metal Gear Solid V.

 Metal Gear Solid V

Pentru fanii jocului Metal Gear Solid V sau GTA 5, acest clip ar putea părea mai mult decât interesant. Un grup de pasionați japonezi, au lucrat cu răbdare la recreerea trailer-ului de 10 minute al primului joc menționat, folosind gameplay-ul de la al doilea. Rezultatul este chiar impresionant, ținând cont că au încercat să reproducă aproape fiecare scenă, cât mai aproape de original. În unele cazuri nu au reușit, însă și acolo rezultatul este foarte nostim. Mai trebuie să menționăm că e vorba de un trailer de 10 minute și nu de unul de 1 minut?

Sigur, grafica nu poate fi discutată, din moment ce Metal Gear Solid V folosește motorul grafic Fox de la Konami, care este cu adevărat superb, însă contează foarte mult și conținutul, care în clipul de față este atent reprodus.

Jocul Metal gear Solid V: The Phantom Pain nu a fost încă lansat și se vorbește că va fi pe piață abia în cursul anului următor, acest trailer fanmade face de asemenea o treabă destul de bună în promovarea jocului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: