Toshiba are cele mai rapide carduri microSD

, 18 Apr, 19:48

Toshiba a pregătit cele mai rapide carduri microSD și țintește din ce în ce mai agresiv piața de stocare și cea a dispozitivelor mobile.

Toshiba MicroSD

Toshiba a fost cel care anul trecut a achiziționat compania producătoare de memorii și de SSD-uri, OCZ. De atunci își pregătește o serie de produse interesante pe care le va dezvălui în cursul acestui an. OCZ era recunoscut pentru controllerele de SSD-uri foarte rapide, și pentru memoriile de gaming performante pe care le produceau. Din nefericire pentru ei, piața de high-end și gaming a fost și este în scădere, și nu au mai putut face față acestei situații. Toshiba beneficiază acum de pe urma tehnologiei acestora, și lansează o serie de carduri microSD foarte rapide, cele mai rapide de piață la momentul actual, spun ei.

Cardurile microSD dezvoltate sunt primele care au obținut certificarea High-Speed UHS-II Interface Standard. Această interfață a fost denumită SD Memory Card Standard Ver. 4.20, iar cei interesați pot alege momentan dintre variantele de 32 și 64 GB. Cardurile dețin certificarea UHS Speed Class 3 și pot înregistra conșinut 4K la un bitrate minim de 30 MB/s, aferent standardului de 280 Mbps pentru înregistrarea în format 4K.

Cardurile de 64 GB vin cu o viteză maximă de scriere de 240 MB/s și de citire de 260 MB/s. Cardurile mai mici, cele de 32 GB au o viteză maximă de citire de 145 MB/s și de scriere la 130 MB/s. Momentan nu se cunosc prețurile sau alte detalii legate de disponibilitatea acestora.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail