28 mart. 2014 | 15:49

Toshiba Satellite P50t, un nou laptop cu display 4K (UHD)

ACTUALITATE
Toshiba Satellite P50t, un nou laptop cu display 4K (UHD)

Toshiba P50t este primul laptop al producătorului care beneficiază de un display cu rezoluție 4K (UHD).

Toshiba Satellite P50t beauty

Alături de acesta, a mai fost lansat un model, P50, care are o rezoluție FullHD a ecranului, și specificații apropiate de modelul P50t. Ambele modele sunt echipate cu un procesor Intel Core i7 din generația Haswell, o placă grafică profesională, AMD Radeon R9 M265X cu 2GB GDDR5 VRAM, prezintă opțiuni de stocare de tip SSD sau HDD până la 1 TB și permit instalarea a până la 16 GB memorie RAM.

Laptopurile dispun de 4 porturi USB 3.0, un conector HDMI 1.4a cu suport pentru display-uri UHD, Bluetooth 4.0, Intel Wireless Display și o placă de rețea Wireless de ultimă generație, combatibilă cu standardul 802.11 ac. Sunetul este reprodus de un cip de înaltă fidelitate și de două difuzoare Harman Kardon combatibile DTS.

Autonomia lor poate ajunge la 5 ore în cazul în care le folosim la o putere mai redusă pentur vizionare de filme sau pentru editare text și navigre web. Greutatea ambelor modele este de 2.2 kilograme, și amândouă vin preinstalate cu Windows 8.1 pe 64 biți.

Toshiba P50 vine astfel cu o rezoluție mai mică și cu DVD Writer sau Blu-Ray Writer în funcție de opțiuna cumpărătorului, iar P50t deține și un ecran tactil în 10 puncte, și unitate optică Blu-Ray ca variantă standard de configurare.

Ambele modele vor fi disponibile în al doilea trimestru al acestui an, la un preț momentan nespecificat.

Toshiba Satellite P50t front left

Toshiba Satellite P50t right

Toshiba Satellite P50t front

Toshiba Satellite P50t top