SanDisk anunţă primele carduri microSD de 128 GB

, 25 Feb, 14:37

Printre specificaţiile Galaxy S5, Samsung a strecurat suportul pentru carduri microSD de 128 GB, deşi până la nu mai văzusem această capacitate.

SanDisk microsd card 128gb

Trăim vremuri în care suntem flămânzi după spaţii de stocare cât mai generoase. Chiar şi dacă spaţiul în cloud a devenit mai accesibil, reticenţa multora dintre noi faţă de acest mediu continuă să se reflecte în achiziţii de hard disk-uri externe şi .

Pentru că telefoanele şi tabletele cu Android suportă carduri microSD din ce în ce mai mari şi mai rapide, SanDisk a anunţat oficial în cadrul MWC noile sale carduri SanDisk Ultra microSD XC. Acestea vin cu o capacitate de până la 128GB şi suportă transfer de informaţii cu o rapiditate de clasă 10. La interior, partea de construcţie a necesitat un proces de fabricaţie dezvoltat de la zero pentru a suprapune într-un spaţiu atât de mic 16 cipuri de memorie, fiecare dintre ele mai mici decât un fir păr.

În cazul în care vă întrebaţi la ce vă ajută să aveţi atât de mult spaţiu în deplasare, indiferent dacă împerecheaţi un astfel de card cu un Galaxy S5 sau o cameră GoPro, puteţi salva 24 de ore de filmări HD.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Olteanu Florin

Ce preț ?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail