07 feb. 2014 | 14:40

Top 10 cele mai piratate filme în luna ianuarie

TEHNOLOGIE
Top 10 cele mai piratate filme în luna ianuarie

Având în vedere că ne-au obişnuit cu această practică, cei de la TorrentFreak ne oferă un nou pentru luna ianuarie.

Top-10 cele mai pirate filme 2014

Dacă tot a trecut o săptămână din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea în detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecută. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos.

Pe primul loc se află nou intratul în clasament, Thor: The Dark World, partea a doua a unei francize care nu pare să se termine prea curând. În cădere de pe locul întâi, The Hunger Games: Catching Fire este partea a doua a trilogiei care continuă să aducă foarte mulţi oameni în cinema şi, se pare, în egală măsură, pe site-urile de torrent. Poziţia a treiaprintre cele mai piratate filme în ianuarie este ocupată de un alt nou intrat, Homefront, cea mai nouă creaţie cu Jason Statham aka. Curierul în rolul principal. Ender’s Games este pe patru şi, un posibil candidat la premiul cel mare de la Oscar, The Wolf of Wall Street este pe cinci.

În curând, vom folosi astfel de topuri pentru a ne da seama ce trebuie să vedem la cinema, având în vedere că în topul de mai jos sunt incluse unele dintre cele mai recente filme de la Hollywood. În plus, cu mici excepţii, unele dintre cele mai bune filme au o poziţie înaltă în top, motiv pentru care, poate fi luată şi ca reper pentru calitatea lor.

Acest tabel include atât numele filmului cu link către review-ul de pe Rotten Tomatoes, cât şi nota de pe IMDb sau trailer-ul de pe YouTube. Vouă ce v-a plăcut cel mai mult?

1 (…) Thor: The Dark World 7.6 / trailer
2 (1) The Hunger Games: Catching Fire 8.2 / trailer
3 (…) Homefront 6.8 / trailer
4 (…) Ender’s Game 6.8 / trailer
5 (2) The Wolf Of Wall Street (DVDscr) 7.0 / trailer
6 (3) Escape Plan 6.9 / trailer
7 (4) Frozen 8.1 / trailer
8 (6) The Secret Life of Walter Mitty (DVDscr) 7.7 / trailer
9 (…) Ride Along 6.5 / trailer
10 (7) Lone Survivor (DVDscr) 7.6 / trailer
La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele