Tip Expert – aplicație românească de pronosticuri pentru Campionatul Mondial 2014 [VIDEO]

O echipă de programatori din România a creat o aplicație de pronosticuri pentru campionatul mondia. Tip Expert e disponibilă atât în Play Store, cât și în AppStore, în curând. Cei care au testat aplicația în faza beta și au câștigat, au primit o tabletă. Producătorii vor să dea premii și pentru cei care participă la concursul din timpul Campionatului Mondial.

Tip Expert - aplicație românească de pronosticuri pentru Campionatul Mondial 2014 [VIDEO]

Tip Expert a fost lansată acum câteva zile de creatorii Battle Quiz Romania, adică Andrei, Ana, Daniel, Julia Markovits, Florin Moisa și Arpad Kusztos.. Dacă jocul acela era doar pentru Android, Tip Expert va fi, în curând, și pe iOS. 

E o aplicație specială pentru Campionatul Mondial 2014 din Brazilia, care va începe săptămâna viitoare. În aplicație avem toată lista de meciuri și cinci tipuri de pronosticuri.

Rezultatul final, rezultatul la pauză, prima echipă care marchează, ultima care marchează și numărul total de goluri. Acestea sunt cele cinci categorii care ne pot aduce puncte dacă nimerim pronosticurile.

 

Liga privată, un feature pentru prieteni

Fiecare echipă are o cotă, ca la pariuri, așadar, dacă în meciul inaugural dintre Brazilia și Croația pariați pe Croația, veți obține 99 de puncte. Dar pentru că Brazilia e mare favorită, ea are doar 12 puncte. Clasamentul final reprezintă combinația dintre pronosticurile exacte, curajul de a miza pe echipele mai slabe și ghicirea numărului de goluri sau comportamentului de la pauză.

Vă recomandăm acest joc? Ca un pasionat de fotbal și, de asemenea, un amator al pronosticurilor, mi-a plăcut modul cum este organizată și sper să fie destul de populară încât să devină competitivă.

Unul dintre cele mai interesante feature-uri pe care le aduce este cel de ligă privată, care poate fi făcută împreună cu prietenii noștri. Așadar, în loc să concurăm pentru gloria mondială, ne amuzăm la birou cu colegii, în cadrul unei aplicații simple.

Potrivit lui Andrei Markovits, unul dintre creatorii aplicației, la Campionatul Mondial 2014, ei speră să ofere premii pentru cei care iau primul loc în fiecare etapă. Astfel, vor fi patru etape: cele trei runde din grupe și faza eliminatorie. De asemenea, intenționează să dea trei premii la clasamentul general de la final.

“Ideea jocului a pornit de la Uefa Predictor, care este un joc asemănător, dar se joacă în browser. Noi voiam să facem ceva pentru smartphone-uri. Aceasta este prima versiune, urmând a lansa competiții pentru Liga 1, Champions League și alte competiții”, spune Markovits.  

De unde se descarcă Tip Expert?

Tip Expert pentru Android. 

Tip Expert pentru iOS. (în curând)

 Site-ul oficial al proiectului.  

10:58 08.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video