13 iul. 2014 | 13:48

Tech în 3 – HTC One Mini 2 și cele mai interesante „curiozități” săptămâna asta [VIDEO]

ACTUALITATE
Tech în 3 - HTC One Mini 2 și cele mai interesante

Tech în 3 de săptămâna asta aduce în prim plan HTC One Mini 2, dar și pe videobloggerii de la Curiosity Land, care ne iau locul la emisiunea săptămânală de pe Prima TV.

Screen Shot 2014-07-13 at 13.44.45
La Hi5, știrile săptămânii nu mai sunt citite de către Tavi săptămâna asta, ci de Remus Mihai, videoblogger la canalul de YouTube Curiosity Land. Un clip cu băieții puteți vedea mai jos.

SciCulture e rubrica unde discutăm tehnologiile SF din filmele care apar pe piață. Băieții au ales Dawn of the Planet of the Apes și discută despre gorile și cimpanzei care ne iau locul. E posibil oare?

G Talk aduce în atenție HTC One Mini 2. Review-ul de la Tech în 3 e plin de întrebări. Va fi HTC One Mini 2 un succes? Până atunci, puteți citi un review complet pe playtech.ro. 

La G/App prezentăm în fiecare săptămână cea mai bună aplicație, cea mai interesantă sau poate cea mai stupidă. Angry Gran Racing a fost aplicația aleasă de Răzvan și vă explică ce e cu ea și de ce ar trebui să mizați pe această bunică.

Interviul săptămânii e despre videoblogging. Băieții de la Curiosity Land au vorbit despre cum ajungi să faci conținut pe YouTube și să fii urmărit de zeci de mii de oameni.

Dacă vă plac jocurile pe calculator, Game Set Match e locul vostru. Iar Tavi a ales WildStar, un MMORPG science-fiction, unde acțiunea are loc pe planeta … Nexus.

Tech în 3 – Videobloggerii de la Curiosity Land ne iau locul, iar HTC One Mini 2 e telefonul testat astăzi
Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele